Barnedåb, og kurs syd-østpå

Efter en nat nær Brabrand og en skøn morgen-gåtur ved Årslev Engsø, trillede Wildma til Randers - nærmere bestemt Graceland, hvor bette Ebbe blev fejret i bedste Elvis-stil.

Sidst på eftermiddagen sagde vi farvel til familien i Randers, og stak snuden sydover. Vi satte en bagkant omkring kl 19, for hvor længe vi ville køre - der sku jo også være tid til at lave aftensmad osv.

Men da klokken var omkring 18, synes Birk ikke vi skulle køre meget længere. Så vi fandt et fint lille sted i skoven omkring Aabenraa, hvor vi holdt ind og gik en smuk tur ved fjorden.

Efter aftensmaden synes vi dog godt vi ku nå lidt længere, da vi også gerne ville udnytte tørvejret mandag formiddag, inden regnen skulle sætte ind. så vi trillede en time længere, ned over grænsen, og fandt en rolig P-plads i udkanten af Slesvig for natten.

Næste morgen stod den på byvandring i Slesvig, hvor vi i den smukke morgentåge så Slesvig Domkirke, med et ganske imponerende tårn, som forsvandt op i skyerne. Efter at have set Slesvig, trillede vi videre mod Schwerin af de små landeveje, gennem smukke løvskove.

Vi nåede Schwerin i en let regn, og nåede ind og se Schwerin Slot, slotshave, og gamle bycentrum, inden regnen blev for meget. Så tilbage til Wildma, af med det våde tøj, en kop varm kaffe - og så kørte vi en god time i silende regn (dejligt tørre indeni Wildma) yderligere mod den polske grænse.

Nu er vi landet på en tom parkeringsplads ved et teknisk luftfartsmuseum, et tilfældigt sted i østtyskland, hvor vi satser på at sove i nat.

Overordnet fungerer camper-konceptet virkelig godt indtil videre (7-9-13), og Birk tager timerne i autostolen forholdsvis pænt, so far. Vi krydser fingre for at den stil holder ved 👍



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Skabelsesberetningen

Pakket, klar, test!