Pakket, klar, test!

Vi startede ud i det små med et par endags og weekendture ud at lufte Wildma, for lige at lære at være på tur i autocamper, og køre rundt i sådan et skrummel. 

Vi har været forbi sommerhuset i Sandager og Saltofte strand. En tur til Frøbjerg med egen overnatning, når fælleshuset blev for pakket med alle overnattende gæster, og en tur forbi familien i Randers, venner på Mors og badeland i Viborg.

..Og sidste weekend stod den så på den store prøvepakning til turen ud i verden.

Wildma blev pakket med alt hvad vi tænker at skulle have med, inklusiv folk og fæ - og så gik turen et smut henover brovægten, for at se om hun skulle på slankekur! Fingrene krydset - holdt vi os under de magiske 3500kg? nervberne sad uden på tøjet, men heldigvis uden grund. Vægten viste 3345kg, så vi kan roligt pakke et sæt ekstra undertøj pr. mand.

En af de måske største bekymringer i hele tur-projektet, har været risikoen for at gå glip af en hel sæson i vores elskede køkkenhave.
Heldigvis har vi familie som elsker have ligeså meget som os - så destinationen for den fuldt pakkede tur blev Gl. Ry, hvor de små spirer kommer  i kærlige hænder hos Dorte og Kirsten, til vi vender tilbage igen i Juni, og kan plante haven til.

Så nu mangler der bare de sidste justeringer i pakningen, en nulstilling af vogn og hjem - og så er vi klar til at trille Wildma ud hvor vejene bringer os hen, med hele vores lille familie som oppakning.


 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Barnedåb, og kurs syd-østpå

Skabelsesberetningen