Skabelsesberetningen

Baby = barsel!
Når man får et barn, er der ingen grund til ikke at udnytte al den barsel, der kan følge med - og hvornår får man ellers mulighed for at trække to måneder ud af kalenderen til at tage på roadtrip i Europa? Så det gør vi. I en autocamper, vi ikke vidste, at vi ønskede os.

Birk kom til verden i august 2023, og han var hurtigt enig med os om, at vi skulle ud og opleve noget i vores barsel.

Hurtigt formede vi en, omend lidt uklar, plan om, at vi ville på tur ned i Europa - og gerne i balkan-området. Der har ingen af os har været før.
Normalt ville vi havde pakket teltet, men med baby-dims og tilhørende baby, havde vi en idé om, at en autocamper kunne være en fed rejse-form. Men vi havde ikke nogen som helst erfaring med det.

Vi havde egentlig besluttet, at vi ville leje en autocamper for de to måneder, så vi tænkte ikke meget mere over det, og gik hurtigt videre til at researche på mulige oplevelser i det tidligere ex-jugoslavien.

Efterhånden som tiden nærmede sig, skulle vi jo også finde et sted at leje camperen. Vi fik et mindre jysk chok, da vi opdagede, hvad det koster at leje sådan en i to måneder; også selvom man lejer den syd for grænsen.
Så tanken begyndte at rumstere; Skulle vi købe en autocamper i stedet? Det er godt nok en stor investering, som vi ikke lige havde planlagt med - mon ikke den kan sælges videre igen, og holde pengene nogenlunde hjemme?

Derudover så vi også andre fordele i at købe en frem for at leje: Mindre stress med at få pakket alting ned, muligheden for at trille et par test-ture først, og ikke mindst muligheden for at have den lidt tid efter turen, når My starter arbejde, og Morten skal få tiden til at gå med Birk på barsel.

Vi kiggede rundt på markedet og var ude se lidt forskelligt. Med gode råd og vejledning fra venners venner fandt vi en Citroen Jumper 640 fra 2014. En stor kassevogn, som er indrettet med alt i autocamper-udstyr.

Vi lukkede øjnene, købte den, og nu er vi de spændte ejere af vores egen autocamper - nu kendt som Wildma.

De første spæde test-ture er taget. Vi har besøgt venner og familie rundt omkring i Danmark, og Wildma er klar til at tage på langtur med hele flokken - My, Morten og Birk - ombord.

Mavefornemmelsen er god. Det kan noget det her; og så må tiden vise, hvor det bærer os hen!

Planen er øst og så syd - lige indtil planen ændrer sig :) Følg med her, og bliv klogere sammen med os på hvor vi ender.

 



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Barnedåb, og kurs syd-østpå

Pakket, klar, test!